Medicinski pripomočki

Domov Naši izdelki Medicinski pripomočki Degasin®

Degasin®

16 kapsul

Degasin® je medicinski pripomoček, ki izboljša črevesno in trebušno udobje pri ljudeh, ki jih prizadenejo prebavne težave povezane z nastajanjem plinov: napihnjenost, napenjanje in napetost v trebuhu.

Degasin® je zasnovan na simetikonu. Izboljša udobje v črevesju in trebuhu s preprečevanjem ali zmanjšanjem neugodja, povezanega z nastajanjem plinov. Simetikon znanstveno dokazano deluje tako, da zmanjša površinsko napetost zračnih mehurčkov, ki so prisotni v prebavilih: -  zmanjša pline, napihnjenost in napenjanje (to je učinek proti penjenju) - zmanjšuje plinaste sence v črevesju  Degasin® se lahko uporablja tudi za pripravo pri diagnostičnih preiskavah v predelu trebuha (endoskopija, radiografija, slikanje z ultrazvokom). 

Simetikon 280 mg, ovojnica mehke kapsule: goveja želatina, glicerol, prečiščena voda, titanov dioksid (E171), sončno rumeno FCF (E110), azorubin (E122).

Pakiranje 16 mehkih kapsul.

Izboljšanje pri težavah s prebavili: 1 mehka kapsula na dan po vsakem glavnem obroku z velikim kozarcem vode. Mehke kapsule se jemlje peroralno; mehka kapsula nato hitro razpade, simetikon pa se razširi v prebavilih. Najdaljše trajanje zdravljenja je 30 zaporednih dni. Priprava pri diagnostičnih preiskavah: upoštevajte priporočila vašega zdravnika. Primerno samo za odrasle. Hranite izven dosega otrok.

Sočasna uporaba levotiroksina in simetikona lahko vodi v zmanjšano učinkovitost levotiroksina in posledično zmanjšano delovanje ščitnice.

Ta medicinski pripomoček lahko uporabljajo ljudje s sladkorno boleznijo, saj ne vsebuje sladkorja.

Ker se simetikon izloči nespremenjen s prebavo, lahko izdelek uporabljajo nosečnice in ženske, ki dojijo. Če ste noseči ali dojite, se posvetujte z zdravnikom ali farma- cevtom, preden vzamete ta izdelek. Varnost uporabe si- metikona med nosečnostjo ni bila ocenjena.

Medicinski pripomoček izpolnjuje zahteve za oznako CE 2265.

Pred uporabo preberite priložena navodila za uporabo! Pred uporabo se v navodilih za uporabo seznanite z verjetnim tveganjem, povezanim z uporabo!

Degasin® je na voljo v lekarnah in specializiranih prodajalnah.

Mnenja

Kakovost STADA

V podjetju Stada je vrhunska kakovost izdelkov ter odgovoren odnos do naših uporabnikov na prvem mestu. Poseben poudarek namenjamo zanesljivosti in varnosti naših izdelkov, kar predstavlja temeljno načelo naše predanosti visokim standardom.

Preberite več

Koristni nasveti

Mnenja strank

“Prehransko dopolnilo Cetebe sem jemala nekaj tednov in opazila izboljšanje svojega počutja. Po redni uporabi se počutim bolj energično. Embalaža je priročna, kapsule pa enostavne za zaužitje.”

• Simona, Ljubljana

Na voljo tudi v spletnih lekarnah